SHIFT – Szemléletváltás tréning

A szemléletváltás tréning célja:

Az üzleti életre nehezedő nyomást ma már nem lehet évtizedekkel ezelőtt kialakított képzési módszerekkel kezelni, ezért egyre intenzívebben terjed ezen a területen is az IQ, és az EQ térhódítása után az „SQ – spiritual quality” fogalma. A SHIFT tréningen az ember a főszereplő, ahol ő maga áll a figyelem fókuszában. Ezen a tréningen az önismereten, az ebből fakadó önmotiváltságon, a jókedvvel végzett munkán, az együttműködésen, az elfogadáson, a nyitottságon és a megújuláson van a hangsúly, a különböző vállalati szituációkban.

A tréning időtartama: 2 nap

A tréning témái:

  • A tréning nyújtotta lehetőségen belül a résztvevők mélyebb ismeretre tesznek szert a személyiségük alkotó elemeiről (EGO -LEGO) és ezen keresztül jobban megértik azokat az erőket, amelyek mozgatják őket.
  • Megismerik a késztetéseik hátterében meghúzódó összefüggéseket, világossá válik a folyamat, hogy mit miért tesznek. Felfedezik és tudatosítják azt az állandóan jelenlévő erőforrást és tudást, ami a munkavégzés közben is a bensőjükben él és amelyre ráhangolódva sokkal kiegyensúlyozottabbá, nyitottabbá, sikeresebbé, energikusabbá, kreatívabbá és boldogabbá válhatnak!
shift-vezetokepzo-trening

Kivel dolgoztunk már együtt?